Utrecht supporters was je voor je leven, Het steunen van je club beheerste een deel van je leven, Om wat voor reden je ook uit dit leven bent verdwenen, We zullen jullie nooit vergeten………
Dood ben je pas , als ze je zijn vergeten

Nico Emo
1949 - 22-12-2013

Nico. Het tijgertje was voor veel jongens van vak j de kroeg in utreg. Boeken kunnen er geschreven worden met verhalen die zich daar hebben afgespeeld. En jij vond alles goed en deed zelf nog wel gekker. Het waren voor veel jongens hele mooie tyden. Bedankt daarvoor ouwe tijger rust zacht en proost!!!!
 

   
Michael van Rees
24-06-1978 - 12-03-2012

Michael van Rees alias Spegt! Een trouwe supporter van de FC!
Red White Army in hart en nieren! Menig FC supporter in vakkie H en andere vakken op de Bunnik wist wie Spegt was.

Wij gaan jou vreselijk missen jochie! Nooit meer die brede glimlach van jou! Nooit meer die geweldige humor van jou! Nooit meer in het Home met jou! Nooit meer Anti! Nooit meer komt er bij een corner van onze FC uit jou mond: "HARDCOOORRRNNER!"
Nooit meer...Maar de hardcorner leeft voort in ons! Hardcorner 4 Life!
Forza Utreg...Forza Michael!
R.I.P Spegt
   
Ronny Kroon

19-08-1962 - 17-01-2012

Ron de Kroon,je was een echte,een old skool Bunniksider van het eerste uur.

We zullen je missen,je vrienden
   
Thomas van der Poll

13-07-1932 - 28-05-2010

Thomas is 28 mei dit jaar overleden en was trouwe supporter van Utrecht! Als hij ergens niet over uitgepraat was, was 't zijn cluppie!

Langzaam vervaagden herinneringen, gleden gedachten weg en nam je afscheid van ons. Nu nemen we afscheid van jou..

'Dag lieve Utreg vriend'
   
Tannes Bleijenberg

28-07-1980 - 27-12-2009

Zo veel vragen, zo veel gedachtes, zo veel herinneringen.
Zo veel tranen, zo veel leegte.
Nooit meer met jou op de Bunnikside of in het home.
Waarom? Dat weet alleen jij.
Wij zullen je nooit vergeten.

You'll never walk alone
   
Jan Schilder

10-09-1991 - 02-11-2009

Toen Jan een jaar of 15 was kreeg hij een uitnodiging om mee te gaan naar FC Utrecht. Jan kwam thuis na die wedstrijd en alles veranderde. Zijn kamer veranderde in Forza Utreg, dit werd zijn club. Ik als bezorgde ouder en echt Volendamse zag hem gaan naar die grote stad naar elke wedstrijd van zijn cluppie

Waarom nou Utrecht vroeg ik dan, Jan, ik snap 't niet, waarom nou Utrecht? Jan antwoordde steevast: Dat zullen jullie nooit begrijpen. Nu........ ja nu...... begrijp ik het wel

" Youll never walk alone "
   
Ricky Berrens

14-08-1984 - 27-09-2009

Ricky was een fanatiek FC supporter en trots op alles
wat met 030 (zijn stadje) te maken had. Ook was jij een trouw bezoeker van de wedstrijden en ons supportershome. We verliezen in Ricky een echte Utregter! Je bent veel te vroeg uit dit leven weggerukt, we zullen je nooit vergeten........

" Forever Young "
   
Rick Michies

23-06-1965 - 22-07-2006

Nog iedere dag wordt je gemist. Je unieke humor en heerlijke cynisme, onvervangbaar!!! Het continue spotten met dood en de business eromheen, je liefde voor de Blues Brothers en uiteraard je liefde voor de club zijn zaken waar je niet over uitgesproken raakte. De meesten kende je alleen via het Forum, maar toch heb je een onuitwisbare indruk achter gelaten.

'Je bent pas dood als je vergeten bent' "
   

Patrick Spoelstra

3 -03- 1970 - 29 -10-2005 

Alle gezellige dagen in het oude home, de obu en daarna op het ledig erf voor de wedstrijden , kaartje leggen , balletje, soepie en je colaatje vieux ! De uitwedstrijden zelfde recept en europees onvergetelijk. Wat hebben we gelachen en genoten en ineens was je er niet meer .... waarom, waarvoor ?? wij zullen het nooit weten ! Wat rest zijn herinneringen hele mooie, hele dierbare en vergeten doen we je nooit ! Vergeten ben je pas als er niet meer over je gesproken word.

"Always in our hearts" Forever Utreg, Utreg Forever !
 
   
Maarten Kroon

05-06-1977 23-12-2003

Maarten "Boeddha" Kroon Iedereen wil weten waarom, maar jij weet het alleen. Als jij denkt dat dit het beste oplossing was dan is dat ook zo geweest. We zullen je heel erg missen in en rondom het veld. Je was een jongen die jong en oud op sleeptouw nam. Maar nu is de kaars uit en over 10,20 en zelfs 30 jaar zullen de Utregse jongens het nog steeds over die ene jongen hebben.

Respect heb je van ons gekregen en respect zul je altijd blijven hebben.
 
   

Richard Leunen

16-12-1968 - 20-09-1999

Richard: Altijd aanwezig, je was er al tijd. Het Tijgertje, Hordijk en zeker je cluppie je was er altijd. Altijd met de jongens, dolle, gek doen, een biertje drinken en dat altijd met je vrienden. We konden altijd op je rekenen. Maar toen sloeg die ongelooflijke ziekte toe en je was er niet meer. Iedereen verslagen achterlatend.

Ries voor ons je vrienden zal je ALTIJD in onze herinnering blijven als die gouwe gozer dier er altijd was
 
   
 

Copyright 2012 M23K - All Rights Reserved Design Mike Vermeulen WWW.BUNNIKSIDE.NL